نصب قالب وردپرس با installer
برای راه اندازی قالب وردپرس یکی از روش ها، نصب قالب وردپرس با installer افزونه Duplicator است. در این روش نیازی نیست کلیه بخشهای قالب را خودتان تنظیم کنید، چون تمام پلاگین ها، دموها و… با نصب قالب نصبی آسان installer.php روی وردپرس نصب میشود. ما در مطلب آموزش نصب قالب وردپرس با بسته نصبی، این روش را توضیح خواهیم داد.
بسته نصبی installer قالب وردپرس یک روش سریع و آسان برای نصب یک قالب وردپرس با تمام امکانات، افزونهها، محتوا و تنظیمات مورد نظر بر روی سایت شما است. با استفاده از این روش، شما میتوانید سایت خود را در کمتر از چند دقیقه راه اندازی کرده و دموی قالب را دقیقاً مانند نمونهای که از سایت فروشنده دیدهاید، بر روی سایت خود داشته باشید.
برای انجام این کار، شما بعد از خرید پوسته وردپرسی مورد نظر خود از سایت سولانا، نیاز به دانلود دو فایل دارید: یکی فایل installer.php و دیگری فایل archive.zip یا archive.daf که حاوی تمامی فایلهای قالب وردپرس است.
در ادامه، شما باید چند مرحله ساده را طی کنید تا بسته نصبی قالب وردپرس را روی سایت خود نصب کنید. این مراحل شامل انتخاب زبان، تایید موارد فنی، وارد کردن اطلاعات دیتابیس (پایگاه داده)، تنظیم آدرس سایت و نام کاربری و رمز عبور وردپرس و تکمیل نصب هستند.
قبل از شروع نصب بسته نصبی آسان وردپرس شما باید در ابتدا داخل هاست و یا لوکال هاست خود اقدام به ساخت و پیکربندی دیتابیس (پایگاه داده) کرده تا پوسته وردپرسی خریداری شده را به آن متصل نمائید و کسب و کار اینترنتی خود را بر روی آن راه اندازی کنید. با سولانا همراه باشید تا با آموزش ساخت پایگاه داده در وردپرس آشنا شوید.
آموزش ساخت دیتابیس در cpanel
cPanel، یکی از قدرتمندترین پنلهای مدیریت هاست ها و سرورهای وب با تنوع زیادی از قابلیتها می باشد. یکی از این قابلیتها طراحی و مدیریت پایگاه دادههاست. در اینجا ما تمامی مراحل را برای شما به راحتی توضیح خواهیم داد که چگونه با استفاده از cPanel یک پایگاه داده ایجاد کرده تا بتوانید از آن در برنامه های خود استفاده کنید.
برای ساخت دیتابیس در cpanel، در ابتدا پس از ورود به کنترل پنل سی پنل، باید به دنبال بخش Databases بگردید. در این بخش شما میتوانید از گزینه MySQL® Databases استفاده کنید. این بخش شامل دستهای از کنترلهاست که شما میتوانید از آنها برای ایجاد و مدیریت پایگاه دادهها و کاربران استفاده کنید.
بعد از انتخاب این دکمه، صفحه جدیدی باز میشود، محل ایجاد پایگاه داده است. برای ساخت پایگاه داده، باید یک نام مناسب انتخاب کنید. برای نامگذاری، بهتر است از حروف و اعداد استفاده کنید و به هیچ وجه از نشانههای خاص استفاده نکنید.
بعد از آن، باید یک کاربر را مجوز دسترسی به پایگاه داده بدهید و سپس برای اتصال به پایگاه داده از MySQL hostname استفاده کنید. برای استفاده از پایگاه داده، باید دسترسی مشخص به این پایگاه داده را بدهید.
ویدئو آموزش ساخت دیتابیس در cpanel
آموزش ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین
Direct Admin یا دایرکت ادمین، یکی از پرکاربردترین پنل های مدیریت هاست است. پنل مدیریتی Direct Admin به مدیران سیستم اجازه میدهد تا به راحتی و بدون نیاز به داشتن دانش فنی بالا، هاست خودشان را به بهترین شکل مدیریت کنند.
با رابط کاربری ساده، دایرکت ادمین به شما این امکان را میدهد تا بتوانید به صورت سریع و آسان، وب سایت هایتان را بررسی کرده و با استفاده از بیش از ۲۰۰ ابزار و قابلیت های مختلف آن، وب سایت خود را مدیریت کنید. با استفاده از دایرکت ادمین میتوانید به راحتی ایمیل ها، بانک های اطلاعاتی، برنامه های php، نصب اسکریپت ها و سایر قابلیت های مدیریتی دیگر را مدیریت کنید.
دایرکت ادمین یک ابزار قدرتمند برای مدیریت هاست و وبسایت های شماست که به شما این امکان را میدهد تا کارهای مدیریتی هاست خود را به راحتی انجام داده و به شما امکان ایجاد و مدیریت دیتابیس های MySQL را میدهد. برای ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین طبق آموزش ویدئو پایین عمل نمائید.
ویدئو آموزش ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین
ساخت دیتابیس در لوکال هاست و phpmyadmin
Local host یا میزبانی محلی یک محیط است که برای توسعه، آزمایش و پیاده سازی وب سایت ها و اپلیکیشن های وب به کار میرود. این سرویس معمولا در سیستم عامل کاربر اجرا میشود. با استفاده از لوکال هاست، میتوانید صفحات وبی که قرار است به زودی روی سرورهای اینترنتی قرار داده شود را در سیستم شخصی خود بررسی کنید و به تست و خطا نیز بپردازید.
در حالت عادی، اگر بخواهید به وب سایت یا اپلیکیشنی که در جریان توسعه آن هستید، دسترسی پیدا کنید، باید بعد از آپلود آن در یک سرور، با استفاده از مرورگر اینترنتی وارد آن شوید. اما با راهاندازی لوکال هاست، نیاز به این کار نبوده و به سادگی با باز کردن یک پوشه روی کامپیوتر وارد وب سایت و یا اپلیکیشن خود میشوید.
چندین نوع لوکال هاست برای توسعه و تست وب سایت وجود دارد. یکی از رایجترین انواع آن لوکال هاست XAMPP است، که شامل Apache ،MySQL و PHP میشود. XAMPP انتخاب بسیار خوبی برای مبتدیان است زیرا نصب و استفاده آن آسان است.
یک گزینه دیگر که محبوب است، لوکال هاست WAMP می باشد که همان اجزای XAMPP را دارد اما به طور خاص برای سیستمعامل ویندوز طراحی شده است. MAMP نیز یک هاست محلی است که به طور خاص برای سیستمعامل مک طراحی شده و شامل Apache ،MySQL و PHP و همچنین ابزارهای دیگری مانند پایتون و پرل است.
گزینههای دیگری همچون EasyPHP و AMPPS و Uniform Server نیز پرطرفدارند. در نهایت، نوع هاست محلی که انتخاب می کنید به سیستم عامل شما، سطح تجربه شما و نیازهای خاص شما برای توسعه و تست وب سایت بستگی دارد.
با مشاهده ویدئو پایین و طی کردن مراحل گفته شده با نحوه ساخت دیتابیس در لوکال هاست و phpmyadmin آشنا خواهید شد. توجه داشته باشید که در لوکال هاست نیازی به ساخت User و ایجاد پسورد برای آن نخواهید بود. بنابراین برای قسمت یوزر عبارت “root” را قرار داده و بخش رمز عبور را همیشه خالی بگذارید.
ویدئو آموزش ساخت دیتابیس در لوکال هاست و phpmyadmin
نحوه ساخت دیتابیس در cpanel
برای ساخت دیتابیس در cpanel، مراحل زیر را دنبال کنید:
- وارد حساب سیپنل خود شوید.
- روی گزینه “MySQL® Databases” کلیک کنید.
- در بخش “Create New Database” نام پایگاه داده خود را وارد کنید.
- بر روی دکمه “Create Database” کلیک کنید تا دیتابیس ایجاد شود.
- به بخش “MySQL Users” رفته و یک کاربر جدید ایجاد کنید.
- در قسمت “Add User To Database” با انتخاب کاربر و پایگاه داده و کلیک بر روی دکمه “Add” کاربر را به دیتابیس متصل نمائید.
- در بخش “Manage User Privileges” تیک “All Privileges” را بزنید بر روی دکمه “Make Changes” کلیک کنید تا تمام دسترسی ها را برای کاربر فعال گردد.
نحوه ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین
برای ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین، شما باید چند مرحله زیر را طی کنید:
- وارد کنترل پنل دایرکت ادمین خود شوید.
- از بخش Your Account بر روی گزینه MySQL Management کلیک کنید.
- در صفحه جدید بر روی گزینه Create New Database کلیک کنید.
- در صفحه بعدی نام دیتابیس، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید.
- بر روی دکمه Create کلیک کنید تا دیتابیس شما ساخته شود.
نحوه ساخت دیتابیس در لوکال هاست و phpmyadmin
جهت ساخت دیتابیس در لوکال هاست و phpmyadmin، ابتدا باید لوکال هاست زمپ یا ومپ را دانلود و نصب کرده و سپس مراحل زیر را دنبال کنید:
- پس از اینکه برنامه زمپ را نصب کردید، در نوار آدرس مرورگر خود localhost/phpmyadmin را وارد کنید.
- اکنون که صفحه ای برای شما باز شد در بالا بر روی Databases کلیک کنید.
- در فیلد جلوی نام دیتابیس باید گزینه utf8_bin یا utf8mb4_general_ci را انتخاب کنید.
- در پایین در قسمت ایجاد دیتابیس باید یک نام برای دیتابیس خود انتخاب کنید.
- بر روی Create کلیک کنید تا دیتابیس شما در لوکال هاست ایجاد گردد.
آموزش نصب قالب وردپرس با بسته نصبی
یکی از مشکلات همیشگی کاربران، نحوه نصب قالبی است که آن را خریداری کرده اند. ما همیشه دوست داریم پوسته وردپرسی را همانگونه که بصورت دمو مشاهده کردیم، بر روی هاست مان نصب کنیم اما پس از نصب با یک قالب بهم ریخته مواجه می شویم که هیچ کدام از المان های آن در جای مناسب خود قرار ندارند و این برایمان اصلاً جذاب نیست.
برای رفع این معضل بزرگ، معمولاً فروشندگان قالب های وردپرسی ایرانی و خارجی بسته نصب آسان آن را که بوسیه افزونه داپلیکیتور تهیه شده است در اختیار مخاطب قرار میدهند که قالب موردنظر را دقیقاً مشابه دمو بسازد. ما در طراحی سایت و توسعه سئو سولانا نیز همین راه حل را در پیش گرفته ایم تا شما کاربران عزیز بدون هیچ مشکلی قالب خریداری شده خود را نصب نمائید.
لازم است این نکته را در نظر بگیرید که هنگام نصب قالب وردپرس با installer، حتماً از اطلاعات سایت قبلی خود بک آپ بگیرید. در انتهای مراحل نصب بسته نصبی آسان وردپرس، تمام اطلاعات، افزونهها و قالب های موجود در سایت حذف خواهند شد.
آموزش نصب بسته نصبی وردپرس در لوکال هاست
بعد از ایجاد دیتابیس در لوکال هاست خود، دو فایل موجود در فایل فشرده شده زیپی که از سایت سولانا دانلود کرده اید را در پوشه ی مورد نظری که میخواهید سایت با آدرس آن پوشه باز شود را کپی کنید. پوشه مورد نظر باید در مسیر xampp\www لوکال هاست زمپ و یا مسیر wampServer\www ومپ ایجاد گردد.
بعد از قرار دادن فایلها در پوشه مورد نظر، آدرس پوشه را در نوار آدرس مرورگر خود که در این آموزش، آدرس سایت به این صورت localhost/your-folder-name می باشد، را وارد کنید.
در ابن مرحله باید بر روی فایل installer.php کلیک کنید تا صفحهای جدید باز شود. اگر لیست فایل ها به شما نمایش داده نشده است، می توانید با وارد کردن آدرس localhost/your-folder-name/installer.php وارد صفحه نصب کننده شوید. توجه داشته باشید به هیچ عنوان نباید فایل دیگری بجز این دو فایل php و zip در پوشه اصلی سایت شما وجود داشته باشد. در غیر این صورت هنگام نصب با مشکل مواجه خواهید شد.
پس از آن در گام بعدی، در قسمت Setup اطلاعات خواسته شده مربوط به دیتابیس خود را که طبق آموزش این مطلب ایجاد کرده اید را وارد نمایید. در قسمت Database، همان نامی که برای ساخت دیتابیس انتخاب کرده اید را قرار دهید، در بخش User، عبارت root و قسمت Password را خالی بگذارید.
سپس بر روی دکمه Test Database کلیک کنید تا وضعیت وجود دیتابیس و اتصال یوزر ساخته شده به آن، بررسی گردد. اگر تست شما با موفقیت انجام شود دکمه Next صفحه نصب بسته نصبی آسان وردپرس، فعال خواهد شد.
حال در مرحله بعد، در بخش Options و زیر منوی Admin Account نام کاربری، پسورد و ایمیل ورود به وردپرس خود را وارد نمایید و در نهایت دکمه Next را بزنید تا عملیات نصب بسته نصبی آسان وردپرس و درون ریزی دیتابیس مربوط به آن آغاز گردد. این مرحله ممکن است بسته به سرعت سیستم و هارد شما چندین دقیقه طول بکشد.
اگر در سیستم تان از هارد SSD یا M2 استفاده می کنید، مرحله نصب قالب و درون ریزی دیتابیس برای شما به سرعت انجام خواهد شد و همین طور سرعت لودینگ قالب نصب شده افزایش چشم گیری خواهد داشت.
بعد از آن با صفحهای مطابق شکل زیر مواجه خواهید شد و این بدان معناست که نصب قالب وردپرس با installer برای شما با موفقیت انجام شده است. حال با زدن دکمه Admin Login وارد صفحه ورود سایت خود خواهید شد. در این صفحه نام کاربری و پسورد خود را که در مرحله نصب انتخاب کرده اید، وارد کنید و وارد سایتتان شوید.
پس از اولین ورود به سایت تان پس از نصب، افزونه داپلیکیتور فایل زیپ بسته نصبی و installer.php را از هاست یا پوشه تان بصورت اتوماتیک حذف خواهد کرد. برای جلوگیری از این کار تیک گزینه autodelete installer files after login را در مرحله آخر نصب بسته نصبی آسان وردپرس، قبل از کلیک دکمه Admin Login بردارید.
ویدئو آموزش نصب قالب وردپرس با installer
آموزش نصب قالب وردپرس در cpanel
جهت نصب قالب وردپرس در cpanel شما باید در ابتدا وارد کنترل پنل خود شوید. برای ورود، شما باید اطلاعات ورود به سی پنل را از شرکت هاستینگ خود دریافت کنید. سپس شما باید وارد قسمت مدیریت فایل های سی پنل File Manager شوید. پس از آن، وارد پوشه public_html شده و تمام فایل هایی که درون آن قرار دارد را حذف کنید.
اگر از قبل در هاست تان سایتی بارگزاری شده و اطلاعاتی درون آن قرار دارد، حتماً قبل از شروع نصب قالب از آن بکاپ بگیرید، چرا که با پاک کردن تمام موارد موجود در پوشه public_html، اطلاعات و سایت تان نیز حذف خواهد شد.
بعد از اینکه پوشه public_html خالی شد، گزینه Upload را کلیک کرده و فایل های بسته نصبی که شامل Archive.zip و یک فایل Installer.php می باشد را Upload کنید. این عمل بسته به سرعت اینترنت شما بین 10 الی 20 دقیقه به طول خواهد انجامید. البته در اینترنت های پرسرعت مثل اینترنت فیبر نوری و موبایل در کمتر از 1 دقیقه فایل ها اپلود خواهند شد.
پس از اتمام آپلود فایل ها و موفقیت آمیز بودن این عمل، در نوار آدرس مرورگر خود mywebsite.com/installer.php را وارد کنید تا وارد صفحه نصب قالب وردپرس با installer شوید (بجای mywebsite.com باید آدرس دامنه خود را وارد کنید).
حالا شما می توانید برای نصب قالب وردپرس در cpanel، با روشی که در قسمت بالا “آموزش نصب بسته نصبی وردپرس در لوکال هاست” گفته شده و یا مشاهده ویدئو آموزش نصب قالب وردپرس با installer، پوسته وردپرسی خود را نصب کنید.
توجه داشته باشید که در هنگام وارد کردن اطلاعات مربوط به دیتابیس شما باید اطلاعاتی دیتابیسی را که در بخش "آموزش ساخت دیتابیس در cpanel" ایجاد کرده اید را وارد کنید.
آموزش نصب بسته نصبی آسان وردپرس دایرکت ادمین
نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین نیز مشابه سی پنل می باشد اما با تفاوت هایی که در آموزش نصب بسته نصبی آسان وردپرس دایرکت ادمین به آن خواهیم پرداخت.
در هاست دایرکت ادمین نیز همانند لوکال هاست و سی پنل، اولین گام برای نصب قالب وردپرس با installer، بارگذاری فایل های قالب که شامل Archive.zip و فایل Installer.php می باشد و ایجاد دیتابیس خواهد بود. ابتدا وارد کنترل پنل هاست دایرکت ادمین خود شده و در بخش System Info & Files گزینه File Manager را کلیک کنید.
سپس در داخل پوشه public_html، دو فایل دانلود شده از قالب مدنظرتان را در آن پوشه آپلود نمائید. برای آپلود فایل گزینه Upload files که در سمت چپ قرار دارد را انتخاب نمایید. (البته حتماً پیش از آپلود بسته نصبی آسان قالب، فایلهای پوشه publicn_html را پاک کرده و این پوشه را خالی کنید)
پس از آپلود فایل ها در پوشه مورد نظر، در نوار آدرس مرورگر عبارت mysite.ir/installer.php را وارد کنید تا وارد برگه نصب قالب وردپرس با installer شوید (بجای mysite.ir آدرس دامنه خود را تایپ کنید). حالا شما می توانید طبق روشی که در ویدئو آموزش نصب قالب وردپرس با بسته نصبی گفته شده عمل نمائید تا پوسته وردپرسی خود را نصب نمائید.
اطلاعات دیتابیس خواسته شده در صفحه نصب قالب وردپرس با installer همان اطلاعات دیتابیسی هست که در بخش "آموزش ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین" ایجاد کرده اید، می باشد.
دانلود قالب وردپرسی ساخته شده با المنتور